Sinoć je u našoj knjižnici održana “Mala škola aromaterapije: 10 koraka do zdravlja.”

Mara Doljak, mag. pharm., vodila je radionicu na kojoj nas je provela kroz 10 koraka do zdravlja. Koraci su osmišljeni da budu jednostavni za provođenje te da ne moramo za njih odvajati puno vremena i novca. Svaki je sudionik dobio i mali poklon, a i naučili smo izrađivati sprej za nos i emulziju za opekline od sunca, što je posebno korisno sada kada većinu muče alergije i kada smo izloženiji suncu… S obzirom na Marino bogato znanje, naučili smo i mnogo više od predviđenog planom radionice.

Mara Doljak aromaterapijom se bavi dugo, tvrtku Aromara osnovala je prije 27 godina, a od 2000. godine Aromara pokreće i Aroma akademiju (Ustanova Aromara Centar), prvu sustavnu edukaciju o aromaterapiji na našim područjima. Iznimno nam je zadovoljstvo bilo ugostiti tako stručnu, a ujedno i pristupačnu osobu koja rado dijeli svoje znanje. S obzirom na veliki interes naših članova (radionica je popunjena u rekordnom roku), nadamo se još ponekom Marinom gostovanju.

Mara Doljak autorica je i popularnog putopisa “Moj Camino: Šetnja u dubine sebe”, kojeg možete posuditi i u našoj knjižnici.

Fotografije radionice možete pronaći ovdje.